НОВИЯТ DAILY. НОВО ПОКОЛЕНИЕ МИНИБУС.

Минибусът отговаря на широка гама от изисквания към пътническия транспорт Минибус версията на Новият Daily придава ново значение на комфорт, стил и висока производителност. Изцяло проектирана да отговори на разширените изисквания на клиентите, новата гама на Daily минибус е по-ефективна и по-привлекателна, като за водачи, така и за пътници.

Многообразието е ключова сила на Новият Daily Минибус, защото широкота гама от модели отговаря на най-разнообразни изисквания на пътническия транспорт:

minibus Daily Tourys: богато оборудван туристически автобус в компактна форма.

minibus Daily Line: идеал за междуградски маршрути.

minibus Daily Citys: за транспорт в градски и околоградски области.

Новият Daily минибус  е с ергономия и комфорт на пътнически автомобил, комбиниран с много стилни и технически решения насочени изцяло към комфорта на пътниците.

minibus Nuovo sistema di condizionamento e diffusione dell’aria

minibus Нови опции за комфорта и безопасността на пътниците

minibus Нови нива на подредба, които отговорят на последните изисквания

Гамата на новият Daily минибус е оборудвана с F1C 3.0-литров дизелов и CNG двигатели. За да достигне стандартите за емисии Евро VI, дизеловите двигатели са със селективна каталитична редукция (SCR), както е и при останалите автобуси това осигурява висока ефективност и понижен разход на гориво.

Една от ключовите разработки на новия Daily минибус е най-големият представител на гамата 6.1-тонен, дълга база 4100 мм версия, с 22 седящи места освен тези на водача и екскурзовода (максимален брой за бус в тази категория) и с 30% повече пространство за багаж от своя предшественик (по-ниско разположено отделение за багаж с до 2.5 м3 повече обем).