English
Начало
За фирмата
Iveco
Irisbus
FPT
Смазочни продукти
Автомобилни гуми
Преоборудване
Контакти

Булавто Холдинг откри в Търговище търгорвско-сервизен комплекс на RENAULT и DACIA


На 30-и януари 2009 г. в гр. Търговище отвори врати най-новият в България продажбено-сервизен център за автомобили RENAULT и DACIA.

КОМПЛЕКСЪТ е инвестиция в размер на 1 600 000 лв. Изграден е върху площ от 5 декара и включва:

- автосалон за около 15 автомобила с възможност за демонстрация на цялата гама RENAULT и DACIA;

- автомивка;

- сервиз със 7 работни места около 4-те подемника и 2-та „канала”. Оборудването е изцяло съобразено с най-новите изисквания на RENAULT и включва специализирани инструменти, позволяващи обслужването и ремонта на цялата гама автомобили, производство на емблемата на френското автомобилостроене. Основната част от необходимите консумативи, резервни части и аксесоари са налични в Търговище, а евентуално липсващите са с експресна доставка. Сервизът е проектиран и оборудван така, че да позволи обслужване и ремонти както на леки и лекотоварни автомобили, така и камиони,  включително в композиции с дължина около 15 метра. Монтираният стенд за регулиране на преден мост на тежкотоварни автомобили е „последна дума на техниката” и е единствен в региона.

ЕКИПЪТ от мотивирани специалисти се надява да отговори на най-високите очаквания на клиентите на комплекса. Квалификацията на търговския и сервизен персонал ще се обогатява и поддържа с обучения, организирани от RENAULT и провеждани в страната и чужбина. Основен стремеж на екипа ще бъде въвеждането на новите за региона на град Търговище изключително високи стандарти на работа с клиенти - изцяло в стила на RENAULT!

ИНВЕСТИТОРЪТ в комплекса е фирма „БУЛАВТО – ТЪРГОВИЩЕ” ООД, част от холдинга „БУЛАВТО Холдинг”. Дейността ще се извършва от името на „АЛИАНС АУТО” ООД – фирмата в холдинга, обединяваща бизнеса с автомобили RENAULT и DACIA, а от следващия месец и NISSAN.

Натрупаният през 16-те години от основаването на БУЛАВТО Холдинг опит в развитието на кадрите, както и огромните инвестиции в продажбено – сервизни комплекси в градовете София, Варна, Стара Загора, Шумен, а сега и в Търговище, ни дават увереност, че благодарение на доволните ни клиенти и с помощта на лоялните ни партньори, БУЛАВТО Холдинг ще продължи развитието си като най-успешен дилър на “RENAULT – NISSAN България” за марките RENAULT и DACIA. Реализираните от нас през 2008-а година 1310 автомобила правят пазарен дял от 24% във България!

Освен RENAULT, DACIA и NISSAN, БУЛАВТО Груп има честта и отговорността да:

- Представлява в България като Оторизиран дилър или Изключителен вносител и други световни марки, като IVECO (леко и тежкотоварни автомобили), IRISBUS IVECO (Микробуси и автобуси), IVECO MAGIRUS (Противопожарни автомобили), FPT (Fiat Powertrain Technologies) – двигатели и генератори, MENCI (Самосвални полуремаркета тип „Гондоли”), CASE (Строителна техника), BOBCAT (Строителна техника), INGERSOLL-RAND (Уплътнителна техника), RIMOR (Самоходни автокаравани / Кемпери), FINA (Смазочни продукти), MICHELIN, KORMORAN, B.F.GOODRICH и DUNLOP (автомобилни гуми);

- Бъде основен превозвач на насипните товари в Девня цимент / ITALCIMENTI, SOLVAY SODI и CUMERIO MED.

Особена гордост ни носят Златните медали от Международен панаир Пловдив за Самосвални надстройки и Трансформация на автобуси -  собствено производство на БУЛАУТО Груп.

RENAULT & DACIA са две от марките автомобили на Алианса RENAULT NISSAN – един от най-големите световни производители.  Забележителен е факта, че RENAULT е единствената марка в света с 10 модела автомобили, оценени от Euro NCAP с максималните 5 звезди за безопасност.

Колите DACIA се отличават на пазара с най-доброто  съотношение „Потребителска стойност / Цена”.

Общото за двете марки е, че предлагат автомобилите с най-ниски експлоатационни разходи. Това в съчетание с преференциалните лизингови условия на нашият партньор Интерлийз, ни дава основание да вярваме, че предлагаме на жителите на Търговище и региона най-подходящите продукти на най-добри цени, при това в комфортна обстановка с компетентно и етично обслужване!

Към галерията...


   
| Карта на сайта | Webmaster | English
Уебсайт от Web FX Studio