Ние сме екип от професионалисти, които обичат автомобилите и камионите.

От 2001 г.  сме дилър на пълната гама товарни автомобили IVECO и автобуси IvecoBus (Irisbus).

Доставяме и обслужваме противопожарни и аварийно-спасителни автомобили MAGIRUS, двигатели и генератори FPT, монтираме и сервизираме хидравлични кранове FASSI.

Нашият търговски и сервизен екип включва квалифицирани и опитни специалисти с дългогодишен опит.

Мисията ни: да предоставя комплексни услуги, които да позволят на клиента да се фокусира изцяло и да бъде успешен в бизнеса си. Сътрудничеството с нас трябва да осигури на нашите клиенти конкурентно предимство. Ето защо непрекъснато работим за подпомагане на избора, финансирането и надеждното функциониране на цялата технология, която предлагаме.

Визия: нашата визия е да бъдем динамична, модерна и утвърдена компания със стабилен пазарен дял. Развитието на Булавто България е ориентирано към дългосрочна финансова стабилност, увеличава текущия дял на икономическата среда, конкурентоспособност, осигурява непрекъснато нарастващо удовлетворение на клиентите, подобрява производителността и качеството на персонала. Създаване на фирма с положителен образ, който привлича творчески и талантливи хора.

Как го правим? С лично отношение и отговорност към нуждите им.

В производствените цехове на нашите търговско-сервизни компекси в София и Варна трансформираме ванове в малки автобуси и  „кроим“ надстройки, за да бъде крайният продукт „точно по мярката“ на нуждите и бюджета на нашите клиенти.

Качеството на нашите услуги е обезпечено и със сертификат за качество ISO 9001 : 2015.

Нашата ангажираност и отговорност към спасяването на природата и околната среда е подкрепено със сертификат ISO 14001 : 2015.

Сертификат OHSAS 18001 : 2007 потвърждава, че нашата организация е в състояние да спазва нормативните изисквания към безопасните и здравословни условия на труд.