„Ден на отворените врати“ на Ивеко Дейли

27/08/2018

Ако търсите най-подходящото транспортно средство за бизнеса си, дните на отворени врати, посветени на IVECO Daily в София са точното място за Вас. След успешното представяне на Булавто във Варна и на Бургас Трак Сервиз в едноименния град, домакин на събитието отново ще бъде Булавто – оторизиран дилър на IVECO и производител на различни видове надстройки.

Дните на отворени врати ще се проведат от 11 до 15 септември, от 10:00 до 17:30 часа в Булавто София на бул. „Околовръстен път“ № 757 (зад Люлин 2). Там Ви очакват 10 автомобила IVECO Daily с 10 различни надстройки. Във всеки от дните ще имате възможност да тествате камиони с различни мисии, а специалистите на Булавто ще Ви помогнат да изберете този, от който Вие и Вашият бизнес се нуждаете.

Предложението на IVECO включва и Daily Blue Power, новата устойчива гама от лекотоварни автомобили за градски мисии. Тя беше отличена за Международен ван на годината 2018 от жури от експерти от цяла Европа, като признание за факта, че предлага избор за днешните основни приложими решения за намаляване на въздействието върху околната среда на леките търговски превозни средства.

 
БУЛАВТО – 25 години, УСПЕШНИ РЕШЕНИЯ В ТРАНСПОРТА!