За развлекателни приложения (яхти, моторни лодки, скутери)

От 20 к.с. до 825 к.с., FPT Industrial предлага пълна гама от продукти, отличаващи се с качество, превъзходни характеристики и гъвкави приложения. Конкурентните показатели на работа на всички двигатели са благодарение на високите резултати свързани с висок въртящ момент при ниски обороти, драстично намаляване на шума и вибрациите, усещане за мощност и същевременно изключително лесна и удобна навигация. Ниските емисии на отработените газове и шумовите нива са осигурени, без това да повлияе на работата на двигателите и удоволствието от плаването.
Кулминацията на инженерният опит в FPT Industrial се изразява в компактен и олекотен дизайн с нисък обем / мощност и съотношения тегло / мощност, осигурявайки по-лесно вграждане на морските двигатели в плавателни съдове.

 

За професионални приложения

От 85 к.с. на 500 к.с., FPT Industrial предлага гама от двигатели за плавателни съдове специално разработени за професионални приложения характеризирайки се със здрава конструкция и функционално разпределение, гарантирана надеждност и дълг живот. Компактността на тези продукти позволява постоянна ефективна работа подкрепена с ниски експлоатационни разходи, благодарение на много по-дълги интервали за техническо обслужване и поддръжка и драстично намаляване на консумацията на гориво.
Благодарение на високата производителност и висок въртящ момент при ниски обороти, плавателните съдове постигат по-добра ефективност дори и в най-тежките условия за навигация, без да се прави компромис със срока на експлоатация на двигателя.

separator_hr