БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ представи PIAGGIO PORTER NP6 с бордова и самосвална надстройка на Добричкия панаир

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ представи PIAGGIO PORTER NP6 с бордова и самосвална надстройка на 29-тото изложение „Селското стопанство и всичко за него” в гр. Добрич.

 

На Специализираното изложение за земеделие в гр. Добрич БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ представи два модела на PIAGGIO PORTER NP6 - превозно средство, проектирано да максимизира ефективността както по отношение на експлоатационни качества (с например рекордно съотношение между тара – товароносимост / общи размери) и разходи.

Практичната самосвална система със задно разтоварване на Porter NP6 Tipper прави транспортирането и разтоварването на насипни материали по-просто и по-лесно. Надстройката е с падащи бордове отстрани и отзад, защита на кабината и електрохидравлична система

Освен самосвала на вниманието на посетителите беше изложен и PORTER NP6 с бордова надстройка. Надстройката е отново с падащи бордове отстрани и отзад и с полезен товар до 1440 кг ( до 4 европалета) .

“Селското стопанство и всичко за него” е специализирано изложение за машини и съоръжения за животновъдството; селскостопански инвентар; семена и посадъчен материал; препарати за растителна защита и товарни автомобили. То се проведе от  25-ти до 28-ми август в спортен комплекс Простор в град Добрич. На територията на Добричкия панаир бяха представени повече от 40 изложители.