БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ представи PIAGGIO PORTER NP6 с бордова и самосвална надстройка на TRUCK EXPO 2021

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ представи PIAGGIO PORTER NP6 с бордова и самосвална надстройка на TRUCK EXPO 2021

На най-голямото изложение на тежката автомобилна индустрия TRUCK EXPO 2021, БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ представи два модела на PIAGGIO PORTER NP6 – самосвал и бордови автомобил.

Замислен, за да се отличава при приложения за превоз на товари на кратки разстояния, Porter NP6 е перфектното превозно средство за експлоатация в градска среда, с все по-претоварения трафик и все по-строги наредби относно емисиите. Уникалната конфигурация на Porter NP6 го поставя на челно място сред своите конкуренти като единственото превозно средство, предлагащо най-голяма товароносимост в своя клас, комбинирана с ултракомпактни размери, превъзходна маневреност и предпазващи околната среда двигатели.

Самосвал PORTER NP6 със задно разтоварване , с единични или двойни гуми и избор на версия с късо или дълго междуосие, в съчетаниe с кабината с компактните размери (с широчина от само 1640 мм), осигуряват изключителна маневреност, необходима за извършване на дейности дори в най-тесните улици и алеи в центъра на града.

Освен самосвала на вниманието на посетителите беше изложен и PORTER NP6 с бордова надстройка в две версии с единични или двойни гуми на заден мост. Надстройката е с алуминиеви падащи бордове отстрани и отзад и с полезен товар до 1440 кг ( до 4 европалета) .

TRUCK EXPO се проведе от  10-ти до 12-ти юни на откритите площи на територията на Международния панаир. Бяха представени повече от 50 фирми изложители, над 100 марки товарни автомобили и съпътстващи продукти с над 20 премиери.