Кои сме ние

БУЛАВТО е група от компании, създадена през 1993 г. и развива дейност изцяло в автомобилния бизнес. Групата включва дружества, които предлагат на българския пазар най-реномираните марки леки автомобили, тежкотоварни автомобили, автобуси, надстройки и специализирана техника

Мисията ни е да бъдем важна част от постигането на целите на нашите клиенти, като консултираме избора и доставим превозните средства от всички гами за техния бизнес. Предлагаме им продукти, доказали устойчивостта, качеството и надеждността си във времето.

Как го правим? С лично отношение и отговорност към нуждите им.

В производствените цехове на нашите търговско-сервизни комплекси в София и Варна трансформираме ванове в малки автобуси и „кроим“ надстройки, за да бъде крайният продукт „точно по мярката“ на нуждите и бюджета на нашите клиенти.

Качеството на нашите услуги е обезпечено и със сертификат за качество ISO 9001 : 2015.

Нашата ангажираност и отговорност към спасяването на природата и околната среда е подкрепено със сертификат ISO 14001 : 2015, а грижата за персонала е обезпечена със стандарти, отговарящи на системата за управлението и безопасността на работа ISO 18001:2007.

Нашата визия е да бъдем паетньори с най- технологично напредналите и устойчиви производители на превозни средства, за да допринесем бъдещите поколения да живеят в една по- чиста и зелена България.