БУЛАВТО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР В ПЛОВДИВ 2023

БУЛАВТО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР В ПЛОВДИВ 2023

От 14 до 17 септември 2023 БУЛАВТО ще бъде част от форума, който събира  лидерите и иноваторите в технологичната индустрия. Посетителите ни ще могат да видят най-новите модели в портфолиото от продукти – екологични, разработени с най-новите модерни технологии, с различно приложение.

На своя щанд V-14 ( срещу палата 3) ще представим:

  • ново поколение изцяло електрически товарен автомобил, модел e-Atlas. 100 % електрически камион с общо тегло от 6 тона и полезен товар от 3,5 т, който позволява монтажа на всякакви видове настройки и достатъчен тонаж за превоз на различни видове товари.
  • За първи път в България ще бъде официално представен новия нископодов, 100% електрически градски автобус на Otokar, модел e-Centro. С обща дължина от 6,6 м и капацитет от 32 пътника, той поема към лидерските позиции в този клас автобуси.

Посетителите ни ще могат да видят и:

  • лекотоварни автомобили Piaggio Commercial – Porter NP6 с комбинирана горивна система, фабрично на бензин + пропан-бутан (LPG), във вариант самосвал с тристранно разтоварване и задвижване 4х4 и бордови автомобил 4х2 с щора.
  • 100% електрически автомобил Club Car Urban N1 – самосвал, надграден с мрежа за обемни отпадъци, oтличаващ се с ергономичен дизайн, превъзходно управление, товароподемност от 1 тон и максимална скорост от 55 километра в час.

Екипът на БУЛАВТО очаква с нетърпение своите посетители на открита площ V-14.